Bejelentés


Devide it!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Sziasztok!
Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy egyszerűen és gyorsan megtudjunk egymással osztani hasznos információkat. Lényege az információcsere és az egyszerűség.

Oszd meg minél több osztálytársaddal, ismerősöddel ezt az oldalt és ésszerűen minél többen használják annál hasznosabb lesz mindenki számára!
Sár Krisztián
+36308908173
sarkrisztian@hotmail.com
Hírek
Elhunyt a 100 Folk Celsius énekes-basszusgitárosa!

Lemondta amerikai turnéját a 100 Folk Celsius együttes, miután hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt a zenekar énekes-basszusgitárosa, Torontáli István. A zenekar nem kívánja senki mással pótolni a 62 éves korában elhunyt zenészt, ezért lemondta a tengerentúli turnét, valamint az összes külföldi fellépést is. „Ilyen basszusgitáros egyszerűen nincs több. Imádták külföldön is, nélküle nincs értelme kiutaznunk sehová. Ha próbálnánk is valakit beállítani a helyére, az is lehetetlen vállalkozás lenne, mivel egy többórás műsort, a repertoárunknak akár csak egy részét is képtelenség megtanulni" - mondta az együttes frontembere, Orbán József a Blikknek. A magyarországi fellépéseken Littvay Imre, a banda vezetője áll be basszusozni.


Szavazás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!